Η εταιρεία

Είμαστε ο συνεργάτης σας για βιώσιμη ανάπτυξη,
οικονομική σταθερότητα, και επιχειρηματική αριστεία

cta button

Ποιοι είμαστε

cta button

Ποιοι είμαστε

H MPDO είναι μία σύγχρονη εταιρεία συμβούλων διοίκησης με έδρα την Πάτρα, που παρέχει εταιρικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η εξειδίκευσή μας αφορά κυρίως σε ολοκληρωμένες χρηματοοικονομικές και χρηματοδοτικές υπηρεσίες καθώς και σε υπηρεσίες στρατηγικού και λειτουργικού μετασχηματισμού.

Στην MPDO γνωρίζουμε πολύ καλά τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς και γινόμαστε ο έμπιστος συνεργάτης που αναζητούν οι πελάτες μας για να εξασφαλίσουν την ανάπτυξη, την εξέλιξη και τη βιωσιμότητα της επιχείρησής τους.

Η ομάδα μας αποτελείται από αφοσιωμένους επαγγελματίες που παρακολουθούν τις εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα, γνωρίζουν με λεπτομέρεια τα εκάστοτε κανονιστικά και νομοθετικά πλαίσια και μπορούν να καθοδηγήσουν με ασφάλεια τα βήματα της κάθε επιχείρησης ή οργανισμού ώστε να ανταποκριθούν σε κάθε δυσκολία και να αναπτυχθούν κατακτώντας τη δική τους μοναδική θέση μέσα σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Από τη διαχείριση και βελτίωση της οικονομικής σας εικόνας, μέχρι την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων που θα δώσουν μια νέα ώθηση εξέλιξης κι από την ανάθεση των απαραίτητων διαπραγματεύσεων χρέους μέχρι τη δημιουργία μιας νέας υγιούς και πολλά υποσχόμενης οικονομικής εικόνας που διασφαλίζει ένα φωτεινό μέλλον για την εταιρία σας, οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα στελέχη της MPDO είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Καθοδηγούμε τους πελάτες μας στην οικονομική και λειτουργική τους αναδιοργάνωση εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες διεθνείς πρακτικές στρατηγικού σχεδιασμού και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τρέχουσες τάσεις της επιχειρηματικότητας. Προάγουμε την καινοτομία και ενισχύουμε την αναπτυξιακή προοπτική των επιχειρήσεων, προωθώντας τον μετασχηματισμό τους σε σύγχρονους μηχανισμούς παραγωγής αξίας.

Εξάλλου, για εμάς κάθε πελάτης είναι μια διαφορετική περίπτωση και μέσα από το ευρύ φάσμα των εξειδικευμένων συνεργατών μας καταφέρνουμε να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις ιδιαίτερες προκλήσεις που καλείται να διαχειριστεί κάθε επιχείρηση. Στην MPDO συνδυάζουμε την υψηλή θεωρητική κατάρτιση με τις πρακτικές λύσεις που αναζητούν οι πελάτες μας ώστε να ξεχωρίσουν και να κατακτήσουν την κορυφή.

Από δομικές αναπροσαρμογές και εσωτερικούς ελέγχους μέχρι την εύρεση επενδυτικών προτάσεων και τον σχεδιασμό νέων στρατηγικών που απαντούν στις σύγχρονες προκλήσεις, οι υπηρεσίες μας ξεπερνούν τη συνηθισμένη συμβουλευτική και γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι του ίδιου του DNA της επιχείρησής σας.

Βαδίζουμε μαζί σας σε ένα ταξίδι που οδηγεί στην επιτυχία, την αναγνώριση και την υλοποίηση του οράματός σας. Αυτό το όραμα γίνεται και δικό μας.

cta button

Τι πιστεύουμε

cta button

Τι πιστεύουμε

Πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις είναι οι άνθρωποί τους και για τον λόγο αυτόν η προσέγγισή μας είναι και θα είναι πάντοτε ανθρωποκεντρική. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι οι ανάγκες των πελατών μας, η υγιής ανάπτυξή τους και η ευημερία τους.

Οι προκλήσεις της σύγχρονης οικονομίας είναι τέτοιες που ακόμα και οι πιο υγιείς επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν δυσκολίες να προσαρμοστούν σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταλλάσσεται. Στην MPDO θεωρούμε ότι κάθε οργανισμός – ασχέτως του μεγέθους του – δικαιούται να βαδίζει με ασφάλεια προς το μέλλον, θέτοντας στόχους που κατακτά μέσα από τη σταθερότητα και τη συνεχή του εξέλιξη. Η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σε κάθε πελάτη, προσφέροντας με αφοσίωση τις γνώσεις και την εμπειρία της και διαμορφώνοντας μια σειρά από προσωποποιημένες προτάσεις που συναντούν τις εκάστοτε ανάγκες μέσα από τις κατάλληλες πρακτικές λύσεις.

Κάθε συνεργασία μας είναι μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που βασίζεται στις αξίες του επαγγελματισμού, της ακεραιότητας και της αξιοκρατίας. Θεωρούμε ότι μόνο όταν γίνεσαι κομμάτι μιας επιχείρησης, μοιράζεσαι τη φιλοσοφία και το όραμά της, μπορείς να εξασφαλίσεις τη θέση της στο μέλλον και να δώσεις αξία σε όσα εκπροσωπεί.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός επιχειρηματικού κόσμου όπου οι συνθήκες θα ευνοούν την ανάπτυξη όχι μόνο των οργανισμών και των επιχειρήσεων αλλά και της ευρύτερης οικονομίας της χώρας μας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όπου προτεραιότητα έχει ο ανθρώπινος παράγοντας, στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει τη ζωή της κοινωνίας, προάγοντας δράσεις πολιτιστικού και αθλητικού ενδιαφέροντος. Άλλωστε, για εμάς η επιχειρηματικότητα δεν είναι ένας αποκομμένος τομέας της κοινωνίας, αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της.

cta button

Η αποστολή μας

cta button

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να συνθέσουμε την τεχνογνωσία μας και τις διεθνείς καλές πρακτικές, με τη γνώση και την εμπειρία των επιχειρήσεων και να τις ενισχύσουμε με το πάθος, τον ενθουσιασμό και την καινοτομία που επικρατεί στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων. Στόχος μας στην MPDO είναι να αναπτύξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να δημιουργήσουμε νέα εταιρικά σχήματα με καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες ή ακόμα και διαδικασίες, τα οποία με τη σωστή καθοδήγηση θα επιτρέπουν γρήγορη ανάπτυξη και υψηλή απόδοση κεφαλαίων.

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε διαρκώς χρήσιμες και αποτελεσματικές συνέργειες, επαναπροσδιορίζοντας την επιχειρηματική κουλτούρα των ΜμΕ και βελτιώνοντας τις πρακτικές διοίκησής τους. Να διευρύνουμε τον τρόπο σκέψης βελτιώνοντας τη λειτουργία και ενισχύοντας τον ρόλο της χρηματοοικονομικής διαχείρισης, της ανάλυσης δεδομένων και της αξιοποίησης του ανθρώπινου κεφαλαίου ώστε οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί να μπορούν να πρωταγωνιστούν στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά.

Μπορούμε να σας καλέσουμε!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές.