Καριέρα
Αρχική » Καριέρα

Καριέρα

Καριέρα

Στην MPDO θεωρούμε ότι το μεγαλύτερο κεφάλαιο των επιχειρήσεων είναι το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Για το λόγο αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο προτεραιότητα έχει ο άνθρωπος και οι ανάγκες του, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Η καινοτομία, ως μέσο μετασχηματισμού, αποτελεί δομικό συστατικό του εταιρικού μας DNA. Έτσι, έχουμε δημιουργήσει ένα επαγγελματικό περιβάλλον στο οποίο οι νέες ιδέες επιζητούνται, οι γνώσεις και οι εμπειρίες διαχέονται, οι δεξιότητες εμπλουτίζονται και οι επαγγελματικές προοπτικές θεωρούνται απεριόριστες.

Η εταιρεία μας αναζητά διαρκώς στελέχη με εμπειρία και υψηλή ακαδημαϊκή και επαγγελματική κατάρτιση ιδιαίτερα στους τομείς των χρηματοοικονομικών, της οργάνωσης και διοίκησης, της ανάλυσης δεδομένων, του ανθρώπινου δυναμικού και της τεχνολογίας.

Εάν αναζητάτε να εξελίξετε την καριέρα σας σε μία εταιρεία που στο επίκεντρό της βρίσκεται η καινοτομία και η βασική της επένδυση είναι οι άνθρωποί της, στείλτε μας το βιογραφικό σας με ένα σύντομο εισαγωγικό σημείωμα στο careers@mpdo.gr

 
Δημοσιεύστε το άρθρο σας

Σύμβουλος Διοίκησης | MPDO

H MPDO είναι μία νέα συμβουλευτική εταιρεία-μπουτίκ. Σύμβουλοι επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Σύμβουλοι Διοίκησης | MPDO

Γεροκωστοπούλου 1, 26221, Πάτρα

+30 261 600 7887

+30 261 600 7888

+30 261 600 7888

info@mpdo.gr

www.mpdo.gr