Γράψτε για εμάς
Αρχική » Γράψτε για εμάς

Γράψτε για εμάς

Στην MPDO υποστηρίζουμε την καινοτομία και αυτή δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς διάχυση της γνώσης αλλά και της ανάδειξης ιδεών που μας προκαλούν να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τον τρόπο που επιχειρούμε.

Εάν θέλετε να εκφράσετε την άποψή σας για θέματα επιχειρηματικότητας, αναδιάρθρωσης, καινοτομίας, μετασχηματισμού, χρηματοδοτήσεων στείλτε μας το άρθρο σας ώστε να το δημοσιεύσουμε στο blog μας και στα social media της εταιρείας μας.

Ευνόητοι βασικοί κανόνες είναι να μην περιέχονται ύβρεις και προσβλητικό περιεχόμενο, ρητορική μίσους και ακραίες πολιτικές ή κομματικές τοποθετήσεις.

Μας ενδιαφέρουν απόψεις που προωθούν την υγιή ανάπτυξη των επιχειρήσεων, προτείνουν βιώσιμες λύσεις και εκπαιδεύουν την επιχειρηματική κοινότητα.

Ένας καλός τίτλος και μία έκταση 500-800 λέξεις είναι ιδανικές για ένα στοχευμένο και ευανάγνωστο άρθρο. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τις παρατηρήσεις μας ώστε το άρθρο σας να πάρει την τελική του μορφή σύμφωνα με τις προδιαγραφές μας και τα πεδία δράσης μας, πριν την τελική δημοσίευση.

Στείλτε μας το άρθρο σας και κάποια στοιχεία του βιογραφικού σας, ιδανικά με κάποιο social media link, και συμβάλλετε και εσείς στην επανεκκίνηση της Ελληνικής επιχειρηματικότητας.

 
Δημοσιεύστε το άρθρο σας

Σύμβουλος Διοίκησης | MPDO

H MPDO είναι μία νέα συμβουλευτική εταιρεία-μπουτίκ. Σύμβουλοι επιχειρήσεων με έδρα την Πάτρα που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικής και λειτουργικής αναδιάρθρωσης

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Σύμβουλοι Διοίκησης | MPDO

Γεροκωστοπούλου 1, 26221, Πάτρα

+30 261 600 7887

+30 261 600 7888

+30 261 600 7888

info@mpdo.gr

www.mpdo.gr